+47 37 17 96 00 post@publiq.no

Våre prosjekter

Her er en oversikt over noen av de vi har gleden av å levere personell til.

Besøk vår facebookside her.

Rosenberg

Vi har mange gode medarbeidere som utfører arbeid på Jotun, det er forventet en vekst på personell her i alle Hvite- og Sorte fag utover høsten. Containeren er oppgradert med låsbare skap som skal benyttes til Hansker, briller og annet verneutstyr. Elektrikere får og egne skap til å låse sine verktøysekker i på friperioder. Tilbakemeldingene fra ledelse på Rosenberg er at det er utrolig positiv holdning og kompetansenivået er høyt.

Bekkelund & Knutsen Arendal

Her utfører vi arbeid innen rør, plate, sveis, mekanisk og hydraulikk. Disse jobbene er lokale i Arendal og tilbakemeldingene på personellet som har vært innom er svært gode fra dem. Vi har levert ett anbud på en middels stor jobb som kommer utover høsten og vil foregå i Skien, her blir det mulighet for rotasjon eller ekstra.

Njord Energy

Publiq har startet å levere personell med stor erfaring fra elektro, mekanikk og hydraulikk. Jobbene er langvarige på båt og befinner seg i flere verdensdeler, vi ønsker flere søkere inn hit. Kjenner du noen så gi beskjed.

Expro

Publiq leverer personell til administrasjonen og operatører offshore. Vi trenger flere dyktige offshore personell med kompetanse innen hydraulikk- og brønntesting.

NOS

Våre dyktige serviceingeniører utfører oppdrag på bore- og subsea utstyr ( BOP & X-Mas tree) både offshore- og onshore. Personell med kompetanse innen dette feltet oppfordres til å ta kontakt med oss for flere spennende oppdrag.

Bergen Taktekker & Blikkenslager Service

Et spennende firma i stor vekst som leverer tjenester til private, borettslag og bedrifter.
Publiq leverer montører til bedriften.

Aibel

Publiq er nå en godkjent leverandør av personell og tjenester til Aibel. I den forbindelse trenger vi flere dyktige industrielektrikere, automatikere og instrumentrørleggere til både korte og langvarige oppdrag (onshore & offshore).

Traftec Otera

Publiq er blitt en stødig leverandør av elektrikere og industrimontører til Traftec otera’s infrastruktur prosjekter. Traftec har store tunnel- og infrastrukturprosjekter Norge rundt og ønsker å knytte til seg stadige flere av våre dyktige medarbeidere.

IKM Testing

Per i dag sender vi personell offshore og onshore for IKM, publiq har levert personell til trykktesting, kaldkutting i Riser operasjoner, mekanikere under et par stanser, brannvakter +++ vi ser for oss en stødig vekst hos IKM ettersom vi hittil har levert personell som de er veldig godt fornøyde med.

NOV

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi er godkjent i NOV systemet og har startet å levere personell til dem innen brønn komplettering. Her leverer vi personell med erfaring fra boredekk, kunden er svært fornøyd med personene som har utført arbeidet og gitt oss tilbakemelding på at Publiq er ett av de beste selskapene de har arbeidet med. Høyt kvalifisert personell og utmerket service fra administrasjon.

Westcon

Westcon er et av de fire store verftene i Norge, og vi er utrolig stolte over å ha avtale med dem. Vi har tidligere levert personell on- og offshore. Det er stille der for øyeblikket, men ventes inn flere store jobber i slutten av september. Høsten og vinteren blir spennende!

Nyheter

Vi trenger elektrikere og automatikere

Vi ser en enda større etterspørsel i 2022 og ønsker å knytte til oss flere dyktige industri elektrikere /Automatikere for oppdrag både on og off-shore. Stillingene gjelder for flere kunder i Sør-Norge. Er du en person som brenner for faget – har kunden i fokus og...

les mer

Publiq fyller 9 år

𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐪 𝐟yller 𝟗 𝐚̊𝐫! Vi er utrolig stolte over å kunne meddele at vi har 9 års dag i dag. Vi ville ikke vært der vi er i dag uten alle våre ansatte som hver dag viser våre kunder at vi er best. Det er dere som er ryggmargen i dette firmaet. Ser frem til ett spennende...

les mer

Sevan SSP

Publiq assisted Sevan SSP with their FPSO chain handling for Altera Infrastructure on the Hummingbird Spirit. For the project, an experienced team was mobilized and performed all deck duties with excellence, as directed by the Sevan supervisors. Another project was...

les mer